Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι μια χώρα μυθολογικών θεών και ηρώων, και ταυτόχρονα το λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού και κουλτούρας. Αυτό είναι ένα μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας. Ωστόσο, αξίζει να έχουμε κατά νου ότι αυτή η χώρα είναι πολύ εθιστική – όποιος την έχει επισκεφθεί τουλάχιστον μία φορά, σίγουρα θα θέλει να επιστρέψει εδώ.

Χλωρίδα

 

Μισή ελληνική καλυμμένη με ξερά δάση που είναι κατάφυτα με gori pindos το massyo olibu. Υπάρχουν δάση από πεύκα, vukue, zodłowowe, και ou dolinachos <unk> φυλλοβόλα κυρίως καφέ jadalnicus, yesions το σκλήθρα. Ένα κοινό θέαμα είναι plantake drzei oliunich το oookoo kytrusovos. Λόγω αυτής της γεωγραφικής επέκτασης της υψηλής θερμοκρασίας, τα φυτά αρχίζουν προς τα νότια ήδη ou stikmnio, και xesien κρόκος το feiołki ρίχνει τα μπουμπούκια του Dopyero ou grutniou. Αν ταξιδεύατε από νότο προς βορρά όλο το χρόνο, η Ελλάδα φαίνεται να είναι μια συνεχώς ανθισμένη χώρα σε διάφορες μορφές: κάποτε μια ορχιδέα, θαλάσσιοι νάρκισσοι και ανεμώνες, στη συνέχεια ρείκι, λεβάντα, κρόκοι και αρωματικό θυμάρι.

Βότανα

Η Ελλάδα είναι γνωστή για τα πολλά αρωματικά μπαχαρικά της. Τα ελληνικά βότανα χαρακτηρίζονται από ένα όμορφο, φυσικής προέλευσης άρωμα. Είναι επίσης εξαιρετικά υγιείς. Αυτό οφείλεται στο ελληνικό κλίμα και τον ήλιο, που εμπλουτίζουν τα προϊόντα με πολύτιμα στοιχεία και βιταμίνες. Έχουν θετική επίδραση στη φλεγμονή, το πεπτικό σύστημα, το κυκλοφορικό σύστημα, το ανοσοποιητικό σύστημα και στη ρύθμιση των επιπέδων χοληστερόλης.

Η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη είναι η ρίγανη, η οποία στεφανώνει κάθε ελληνικό πιάτο, και το ίδιο το βότανο αναπτύσσεται άγρια σε μεγάλες περιοχές της νότιας Ελλάδας. Ένα άλλο που χρησιμοποιείται συχνά στην κουζίνα είναι το θυμάρι και το κύμινο, τα οποία ήρθαν στην ελληνική κουζίνα κατά τη διάρκεια της βασιλείας των Οθωμανών. Μαζί με αυτά εμφανίστηκε και η κανέλα, την οποία οι Έλληνες χρησιμοποιούν κυρίως για καρύκευμα κρεάτων και πιάτων μιας κατσαρόλας και σε επιδόρπια. Μεταξύ άλλων βοτάνων, ο μαϊντανός και ο βασιλικός έχουν εδραιώσει την υψηλή τους θέση, δίπλα στον άνηθο, τον γλυκάνισο και το δεντρολίβανο.Η απόλυτη βασίλισσα των ελληνικών προσθηκών είναι το λεμόνι. Εμφανίζεται παντού, ακόμη και σε πιάτα που δεν σχετίζονται καθόλου με αυτά τα εσπεριδοειδή, για παράδειγμα, σε σούπες. Οι δυνατότητές του φαίνεται να είναι ατελείωτες. Τα ελληνικά πιάτα οφείλουν την ιδιαίτερη γεύση, την ελαφριά πικάντικη γεύση και την εκφραστικότητά τους στην ένταση του λεμονιού. Δεν μπορείτε να ξεχάσετε το σκόρδο, χωρίς το οποίο καμία ελληνική λιχουδιά δεν μπορεί να κάνει, για να αναφέρουμε μόνο το γιαούρτι και τη σάλτσα σκόρδου που ονομάζεται με το όνομα τζατζίκι, το οποίο είναι υποχρεωτικό στοιχείο της γιορτής ορεκτικών.